Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Winkelen op Ibiza

Shopliefhebbers hoeven zich geen zorgen te maken. Zij kunnen zich tijdens hun vakantie uitleven in de verschillende winkels die op Ibiza te vinden zijn. Ibiza stad en de Marina haven zijn de beste plekken om eens goed te winkelen. Ook de wandelboulevard Paseo Vara del Rey is de moeite waard om overheen te lopen.

Bekijk alle winkels op Ibiza >>

Winkelen Ibiza

Bij winkels als Mango Outlet store, Replay store, Mayurka, Det Det en A Substitute for love is vooral kleding te vinden. Mango is een kledingwinkel die in Nederland ook bestaat, maar omdat het van oorsprong een Spaanse keten is, betaal je in Spanje (en dus ook op Ibiza) slechts een fractie van de prijzen. Mayurka is een kledingwinkel voor chique avondkleding. Deze kleding is wellicht zeer geschikt voor een avondje uit tijdens uw vakantie op Ibiza! Merken als Burberry, Valentino en Fendi zijn hier te krijgen. Det Det verkoopt kleding die gemaakt is door Deense ontwerpers.

Bekijk alle winkels op Ibiza >>

Behalve vele winkels heeft Ibiza veel markten. De Hippiemarkt is een bekend fenomeen op het eiland (kijk voor meer informatie onder het kopje Hippiemarkt), maar er zijn ook allerlei andere markten te vinden. Ibiza stad staat dagelijks vol met allerlei kraampjes waar van alles te krijgen is. Accessoires, tassen, sieraden etc.

  

2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.