Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Vliegen vanaf Eindhoven naar Ibiza

In iets minder dan 2,5 uur vlieg je vanuit Nederland naar Ibiza. Je kunt vliegen vanaf het grote en bekende Schiphol, maar het is ook mogelijk om vanaf Eindhoven naar Ibiza te vliegen. Eindhoven Airport is een prima vliegveld. Weliswaar wat kleiner dan Schiphol in Amsterdam, maar dat kan ook een voordeel zijn. En mocht je in de buurt van Eindhoven wonen, dan is het natuurlijk ideaal om vanaf daar naar Ibiza te vliegen.

Lees meer over het vliegen naar Ibiza >>

Vliegen vanaf Eindhoven

Wanneer je een reis boekt bij een reisorganisatie als Arke of Neckermann, is dit vaak inclusief vliegtickets. Vaak vlieg je dan vanaf Amsterdam. Wil je liever vanaf Eindhoven of een andere plaats in Nederland (of België of Duitsland) vliegen, dan kun je losse tickets boeken waarbij je zelf aangeeft op welke data je heen en terug wilt vliegen en vanaf welk vliegveld.

Lees meer over het vliegen naar Ibiza >>

Je kunt bijvoorbeeld je tickets boeken via www.vliegtickets.nl. Op deze site worden de prijzen met elkaar vergeleken en kun je dus kiezen voor de voordeligste vliegreizen die aan jouw wensen voldoen. Maatschappijen die naar Ibiza vliegen zijn het Nederlandse Transavia en het Spaanse Vueling.

Andere sites voor het boeken van vliegtickets zijn www.cheaptickets.nl, www.worldticketcenter.nl en www.vliegwinkel.nl. Via één van deze sites vind je vast de tickets die bij jou passen.

Lees meer over het vliegen naar Ibiza >> 

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.