Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Uitgaan Ibiza

Als je ergens op de wereld goed kunt uitgaan, dan is het wel op party-eiland Ibiza! Het eiland trekt jaarlijks honderdduizenden jongeren die van het bruisende nachtleven en de wilde feesten komen genieten. Ibiza staat bekend als feesteiland en heeft veel discotheken en clubs waar men zich tot in de vroege uurtjes kan vermaken.

Lees meer over het uitgaan op Ibiza >>

Er worden diverse feesten georganiseerd en er treden geregeld artiesten en DJís, waaronder DJ TiŽsto en Armin van Buuren op. Kortom: wie van uitgaan houdt, moet zeker eens uitgaan op Ibiza. Dat wil je niet missen!

Het partyseizoen op Ibiza gaat in de eerste week van juni officieel van start. De eerste week van oktober is de closing week. In deze week worden de grootste en de meest legendarische feesten ter wereld gehouden.

De bekendste discotheken op Ibiza, waar wereldberoemde djís en artiesten optreden, zijn Pacha, Privilege en Amnesia. Amnesia is een begrip geworden op Ibiza, omdat het de eerste discotheek op het eiland was.

Lees meer over het uitgaan op Ibiza >>

Pacha is de enige discotheek op Ibiza die gedurende het hele jaar geopend is en daardoor ook veel lokale bezoekers trekt. Privilege was voorheen een poolbar, maar is nu de grootste discotheek ter wereld. Er kunnen 10.000 mensen in de discotheek, het heeft een main room met een plafond van 25 meter hoog en een zwembad rond de DJ.
Uit alle delen van de wereld komen mensen speciaal voor deze clubs en de feesten naar Ibiza.

Lees meer over het uitgaan op Ibiza >>

Andere discotheken zijn Space, Es Paradis, Bora Bora, Eden en El Divino. De meeste discotheken zijn te vinden in Ibiza stad en San Antonio. Dit zijn de beste uitgaansplaatsen op Ibiza. 

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.