Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Stranden Ibiza

Als er ergens veel verschillende mooie, betoverende stranden te vinden zijn, dan is het wel op Ibiza! Heb je het strand bij je hotel/appartement of huisje nu wel genoeg gezien? Dan zijn er nog genoeg andere stranden waar je terecht kunt. Op de stranden van Ibiza raak je niet snel uitgekeken.

Lees meer over de stranden op Ibiza >>

Neem bijvoorbeeld Ses Salines, een lang strand met goudkleurig zand dat veel wordt bezocht door jetset. Maar ook door families met kinderen en hippies. Er zijn diverse bars op het strand. Er wordt de hele dag door muziek gedraaid. Mocht je wat meer rust willen, dan kun je terecht aan het eind van het strand, bij een grote wachttoren.

Stranden Ibiza

Het langste strand van Ibiza is Playa d’en Bossa. Dit strand is populair bij jongeren vanwege de bekende strandbar Bora Bora. Behalve voor jongeren is het strand ook zeer geschikt voor kinderen vanwege het zandstrand en de aflopende zee.

Lees meer over de stranden op Ibiza >>

Daarnaast is er een speelpark met trampolines en luchtkussens waar kinderen zich prima kunnen vermaken.

Stranden Ibiza

Een mooi wit en breed strand met prachtig turquoise kleurend water, is Cala Vadella. Het strand wordt omringd door rotsen met pijnbomen. Cala Vadella is populair bij gezinnen. Er worden ook veel watersportfaciliteiten aangeboden.

Stranden Ibiza

Nog een prachtig wit zandstrand is Es Cavallet. Het is één van de officiële naakstranden van het eiland. Daarnaast is dit strand populair bij homo’s. Iedereen is er echter welkom en het publiek is dan ook zeer divers. Er liggen mooie duinen achter het strand waar je heerlijk kunt wandelen. Het strand heeft restaurants en strandbars en je kunt er waterfietsen of jetski’s huren.

Lees meer over de stranden op Ibiza >>

Stranden Ibiza

  

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.