Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Pacha Ibiza

Pacha is de enige grote discotheek op Ibiza die gedurende het hele jaar geopend is. Hierdoor zijn er gedurende het hele jaar veel lokale bezoekers te vinden. In de zomermaanden komen er naast de lokale bezoekers ook veel toeristen. Pacha heeft zes zalen met in totaal plaats voor zon drieduizend feestvierders.

Lees meer over Pacha Ibiza >>

Pacha Ibiza

De Pacha group is een keten van discotheken over de hele wereld. Pacha Ibiza is de bekendste discotheek van de keten. Het hoofdkantoor is gevestigd op Ibiza. De eerste Pacha werd in 1967 in Sitges, vlak bij Barcelona, geopend. Later volgden er vestigingen in Madrid, Salou, Florida en Londen.

Lees meer over Pacha Ibiza >>

In de discotheken van Pacha worden verschillende feesten georganiseerd. Ook in de open lucht worden festivals georganiseerd, bijvoorbeeld op het Java eiland in Amsterdam.

Pacha heeft behalve discotheken ook eigen winkels. Mocht je voor het uitgaan een leuke outfit willen inslaan, dan kun je dus terecht bij n van de Pacha winkels. Behalve kleding voor zowel mannen als vrouwen, zijn er ook een hoop accessoires te koop. Portemonnees, tassen, iPad-hoesjes, iPhone, hoesjes, petten, sieraden etc.

En mocht je thuis nog een feestje willen vieren met dezelfde muziek als in de clubs, dan kun je cds kopen in de Pacha winkel. Op Ibiza is een Pacha winkel te vinden in Ibiza stad. In Ibiza stad is ook de discotheek gevestigd.

Lees meer over Pacha Ibiza >> 

2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.