Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Ibiza stad nieuw

De hoofdstad van Ibiza is Ibiza stad. Behalve het oude deel van Ibiza, kent Ibiza ook een nieuw deel dat net zo populair is bij toeristen. In Ibiza stad is van alles te zien en te beleven. Je ziet er veel witte huizen en je hebt een prachtig uitzicht op zee. Verder zijn er allerlei bezienswaardigheden, winkels, stranden, restaurants en vele discotheken en clubs te vinden. Ibiza stad is niet alleen de grootste maar ook de mooiste stad van Ibiza.

Lees meer over Ibiza stad nieuwe gedeelte >>

Het is hartstikke gezellig om s avonds door Ibiza stad te wandelen, te winkelen en op n van de vele terrassen, met wellicht uitzicht op de mooie haven van Ibiza stad, te belanden voor een hapje en een drankje. Je kijkt je ogen uit in de haven van Ibiza (La Marina), waar veel grote schepen aanleggen. Hier zie je de jetset van Ibiza. Het kan zijn dat je op het terras wordt verblijd met een act van een goochelaar.

In Ibiza stad zijn veel winkels te vinden. Het gaat om zowel grote ketens als exclusieve boetiekjes. De wandelboulevard Paseo Vara del Rey is de moeite waard om overheen te lopen. Belangrijk om te weten is dat de winkels tussen 14:00 uur en 16:00 uur gesloten zijn vanwege de sista.

Lees meer over Ibiza stad nieuwe gedeelte >> 

2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.