Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Naaktstranden Ibiza

Op Ibiza zijn behalve ‘gewone’ stranden ook veel naaktstranden te vinden. Ook zijn er stranden waar men op bepaalde gedeeltes naakt kan rondlopen. Wanneer je niet bent voorbereid op een naaktstrand, kan het je verrassen. Misschien houd je er niet van of juist wel?

Bekijk hier de naaktstranden op Ibiza >>

Hieronder volgen een aantal naakstranden op Ibiza:

Ses Salines

Strand Ibiza

Dit strand van Las Salinas is het meest zuidelijke punt van Ibiza. Het is vernoemd naar de zoutmeren in het zuiden van Ibiza. Het strand is lang en breed en wordt omringd door pijnbomen en duinen. Het water is heel helder. Wanneer het waait, ontstaan er hoge golven die zeer geschikt zijn voor surfers. Op zondag zijn hier veel Spaanse families te vinden. Ook is dit strand het meest populair bij beroemdheden.

Bekijk hier de naaktstranden op Ibiza >>

S’Aigua Blanca

Strand Ibiza

Dit strand heeft haar naam te danken aan de witte schuimtoppen op de grote golven. Het strand is ongeveer 500 meter lang en zeer geschikt voor ouders met kinderen, vanwege de zeebodem van zand die langzaam afloopt.

Es Cavallet

Strand Ibiza

Een strand met wit zand en rollende golven. Het eerste gedeelte van het strand, vlak bij de parkeerplaats, is populair bij beroemdheden. In de zomer worden er feesten gevierd op dit strand, in de winter is het er vrij rustig en kun je er mooie strandwandelingen maken.

Bekijk hier meer naaktstranden op Ibiza >>

Ook op het nabijgelegen eiland Formentera zijn veel naakstranden te vinden. Kijk onder het kopje ‘Formentera’ voor meer informatie.

  

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.