Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Met kinderen op vakantie naar Ibiza?

Ibiza staat bekend als een feesteiland, waardoor je in eerste instantie zou denken dat het geen geschikte vakantiebestemming is voor gezinnen met kinderen. In tegendeel. Ibiza is een feestje voor gezinnen met kinderen!

Lees meer over kinderen op vakantie naar Ibiza >>

Genieten van de Spaanse zon, één van de bekende hippiemarkten bezoeken, een boottocht maken en de onderwaterwereld bekijken of gewoon lekker genieten en een hoop spetterfun beleven op de prachtige stranden van Ibiza. Wat te denken van Aquapark Aquamar?! Genoeg uitjes op Ibiza voor gezinnen met kinderen.

Met kinderen naar Ibiza

Je vind op Ibiza verschillende kindvriendelijke hotels en appartementen waar je als gezin met kinderen terecht kunt. Ibiza is niet zo’n groot eiland en daardoor perfect voor een relaxte gezinsvakantie. Het maakt niet uit op welk deel van Ibiza je verblijft, er valt altijd iets te beleven. Op Ibiza is het warm, maar niet te warm. Het is er zowel voor volwassenen als voor kinderen prima uit te houden.

Lees meer over kinderen op vakantie naar Ibiza >>

Afhankelijk van wat voor soort vakantie je wilt, kun je voor verschillende plaatsen kiezen. Wil je een vakantie vol ‘actie’, waarbij voldoende te beleven is, dan is de regio rond Ibiza stad of bij de stad Santa Eularia des Riu perfect. Sant Antony de Portmany en Portinatx zijn rustigere plekken om vakantie te vieren. 

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.