Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Kleding Ibiza?

Op Ibiza kan alles! Deze uitspraak is niet alleen van toepassing op het bruisende uitgaansleven en de liefdes die op het eiland ontstaan, maar zeker ook op kleding. Je ziet op Ibiza verschillende soorten kleding. Er is geen speciale klederdracht of dresscode waar men zich aan zou moeten houden. De mode op Ibiza is heel divers. Wel zie je op Ibiza veel wijde en luchtige kleding van katoen. Deze kleding is ideaal op een warm eiland als Ibiza.

Lees meer over de kleding op Ibiza >>

Vrouwen stelen op het strand de show met een bandeau bikini of met een bikini met franjes. Over hun bikini trekken vrouwen vaak een strandjurk aan. Dit kan zowel kort of lang zijn. Een prima vervanger van de strandjurk is een poncho of een stranddoek. Ook de strandhoed is een must-have op het strand. Bloemetjes op kleding en accessoires zijn populair. Verder zijn kleuren belangrijk.

Mannen maken de blits op het strand met een hippe, fel gekleurde zwembroek met evt. een leuk printje. Een bloemenprint doet het niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen goed.

Lees meer over de kleding op Ibiza >>

Tijdens het uitgaan s avonds doen mannen het al snel goed met een hip t-shirt of poloshirt op een lichte broek of een hippe spijkerbroek. Vrouwen met wijde kleding zoals blousejes, korte jurkjes e.d.

Op Ibiza zie je veel handgemaakte tassen en accessoires. Deze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar op de vele hippiemarkten op het eiland. 

2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.