Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Hotspots Ibiza

Ibiza kent vele hotspots. Wanneer je de film ‘Verliefd op Ibiza’ hebt gezien, heb je daarin al de nodige hotspots voorbij zien komen. Ushuaia Beach bijvoorbeeld, waar ook het Ushuaia Beach Hotel staat. Dit is het duurste hotel op Ibiza, luxer dan luxe.

Bekijk hier alle hotspots van Ibiza >>

Leuk om eens van dichtbij te bekijken. Er worden hier grote feesten georganiseerd, zoals ook te zien is in de film ‘Verliefd op Ibiza’.

Hotspots op Ibiza Hotspots Ibiza

Een andere hotspot is Blue Marlin. Vooral op zondag aan het eind van de middag erg gezellig vanwege livemuziek of een DJ.

Hotspot Ibiza

Lijkt het je leuk om een bekende Nederlander eens in het echt te zien? Voor het spotten van BN’ers ga je naar Tropicana.

Bekijk hier alle hotspots van Ibiza >>

Hotspot Ibiza

In het plaatsje Cala Comte is restaurant Sunset Ashram te vinden. ‘Verliefd op Ibiza’ is o.a. in dit restaurant opgenomen. Vanuit dit hoog gelegen restaurant met een heerlijke Indiase keuken, heb je een prachtig uitzicht op zee. Ook kun je hier genieten van een prachtige zonsondergang.

Hotspot Ibiza

Mocht je niet uitgekeken raken op de vele prachtige stranden van Ibiza, dan is Cala Salada een schitterende baai met glashelder water, een aanrader.

Bekijk hier alle hotspots van Ibiza >>

Hotspot Ibiza

Andere hotspots op Ibiza zijn discostrand Bora Bora, strandtent Sa Trinxa en restaurant El Carmen in Cala d’Hort en hippiestrand Beniras. Bij restaurant El Carmen kun je de beste Paella van het eiland Ibiza eten. Hippiestrand Beniras is op Ibiza bekend vanwege de trommelende hippies bij zonsondergang.


  

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.