Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Excursies op Ibiza

Behalve relaxen en genieten op de prachtige stranden van Ibiza, zijn er verschillende excursies te doen op Ibiza:

Bekijk alle excursies op Ibiza >>

Bootexcursies Ibiza
De wateren en eilanden rond Ibiza verkennen kan met een glasbodemboot, waarbij de onderwaterwereld te bewonderen is, of met een catamarantour naar de eilanden Formentera en Es Palmador. Een boottocht naar het mysterieuze rotseiland Es Vedra behoort ook tot de mogelijkheden.

Eilandtour Ibiza
Op Ibiza zijn verschillende eilandtours, die allemaal naar andere plaatsjes met vele bezienswaardigheden gaan. De meeste eilandtours duren de hele dag. Een eilandtour is een prima optie als u verschillende plaatsen en stranden wilt zien.

Bekijk de excursies op Ibiza >>

Quad tours Ibiza
Mocht je van avontuur houden, dan is een georganiseerde quad tour, waarbij de mooiste plekken en uitkijkpunten bezocht worden, wellicht iets voor jou! Er zijn verschillende bedrijven op het eiland die quad tours organiseren. Tijdens de quad tours wordt vaak gestopt bij mooie baaien en stranden. Hier kun je relaxen en een verfrissende duik nemen.

Ibiza bij nacht
‘Ibiza bij nacht’ is een excursie die ‘s avonds plaatsvindt en waarbij een rondleiding wordt gegeven door Ibiza stad. De excursie gaat in ieder geval naar de oude bovenstad van Ibiza, genaamd Dalt Vila. De gids vertelt het één en ander over de historische gebouwen. Vanuit de bovenstad wordt weer afgedaald richting de haven. Hier is een avondmarkt en er zijn vele cafés en bars.

Bekijk hier meer excursies op Ibiza >>

Jeepsafari Ibiza
Tijdens een jeepsafari kom je op de mooiste en vaak afgelegen plekken van Ibiza. Je leert het nodige over zowel de geschiedenis en cultuur als de flora en fauna van Ibiza. Meestal maakt een maaltijd bij een traditioneel restaurant onderdeel uit van de excursie. 

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.