Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Clubs en Discotheken op Ibiza

Clubs en Discotheken op Ibiza

Party-eiland Ibiza heeft een aantal discotheken waar je s avonds en s nachts feest kun vieren. Ibiza trekt jaarlijks honderdduizenden mensen die van het bruisende nachtleven en de wilde feesten komen genieten.

Bekijk alle clubs en discotheken op ibiza >>

In de eerste week van juni gaat het partyseizoen op Ibiza officieel van start. De eerste week van oktober is de closing week. In deze week worden de grootste en de meest legendarische feesten ter wereld gehouden.

Er zijn veel discotheken op Ibiza waar je s nachts lekker los kunt gaan. Bekende clubs op Ibiza, waar wereldberoemde djs en artiesten optreden, zijn o.a. Pacha, Privilege en Amnesia. Amnesia is een begrip geworden op Ibiza, omdat het de eerste discotheek op het eiland was. Pacha is de enige discotheek op Ibiza die gedurende het hele jaar geopend is en daardoor ook veel lokale bezoekers trekt. Privilege was voorheen een poolbar, maar is nu de grootste discotheek ter wereld. Er kunnen 10.000 mensen in de discotheek, het heeft een main room met een plafond van 25 meter hoog en een zwembad rond de DJ.

Bekijk alle clubs en discotheken op ibiza >>

Uit alle delen van de wereld komen mensen speciaal voor deze clubs en de feesten naar Ibiza. DJ Tisto en Armin van Buuren zijn regelmatig in de clubs op Ibiza te vinden.

Andere discotheken zijn Space, Es Paradis, Bora Bora, Eden en El Divino. De meeste discotheken zijn te vinden in Ibiza stad en San Antonio.

Privilege Ibiza

Discotheken Ibiza
  

2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.