Eiland Ibiza             IBIZA informatie en weetjes!


Auto Huren Ibiza

Wanneer je op vakantie bent op Ibiza, is het leuk om veel van het eiland te zien. Dat kan door een auto te huren en er zelf mee rond te rijden over het eiland tijdens je vakantie. Op die manier ben je in de gelegenheid om te gaan en te staan waar je wilt op ieder moment van de dag.

Lees meer over een auto huren op Ibiza >>

Ibiza heeft veel bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Meer informatie hierover vind je onder het kopje ‘bezienswaardigheden’.

Auto Huren Ibiza

Hoe kan ik een auto huren op IBIZA?

Een auto huren voor uw vakantie op Ibiza kan heel gemakkelijk via de website www.rentalcars.com. Op deze site kunt u aangeven wanneer u een auto nodig heeft en waar u deze wilt ophalen en inleveren. Vervolgens wordt u automatisch doorgestuurd naar verschillende mogelijkheden voor het huren van een auto. De prijzen zijn verschillend en o.a. afhankelijk van de drukte in de periode waarin je een auto wilt huren.

Lees meer over een auto huren op Ibiza >>

Een andere website die je kunt gebruiken om een auto te huren op Ibiza, is www.sunnycars.nl. Sunny Cars verzorgt all inclusive autoverhuur op de luchthaven van Ibiza. Bij Sunny Cars betaal je een all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. 

© 2013 eilandibiza.nl. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming.